onsdag, maj 02, 2007

Manglad och matt

Helgen gick bra men det var INTENSIVT kan man säga ... När alla åkt hem igår kastade jag mig på städattiraljerna och tvättmaskinen innan jag hunnit känna efter hur trött jag var... men sen däckade jag totalt i soffan. Selma och katterna var lika slut som vi människor.

Vi åt denna köttgryta på valborg, kanongod!

4 kommentarer:

Klockan 3:34 em , Anonymous Anonym sa...

Va kul att det blev lyckat men något annat var ju inte att vänta. Grytrecept mottages med tacksamhet. Det är sällan man gör något sådant numer. Hoppas ni fick rester. Grytor är alltid godast dan efter.

 
Klockan 7:03 em , Anonymous Anonym sa...

Hej!
Vilken kul blogg! Så söt hon är eran lilla Dansk/Svenska gårdshund, en riktig goding. Abbe busvisslade när jag visade ett foto i bloggen på henne.( fick leta ända till Juli förra året)Fler foton på den lilla söta tjejen tack!!
Trevlig Helg
Abbe med matte

 
Klockan 10:28 em , Anonymous Anonym sa...

Skönt att du överlevt din hektiska helg! Nu sitter jag o planerar inför vårt firande nästa helg, med konfirmation o en massa "tillfälligt inneboende". Har efterfrågat receptförslag på min egen blogg, det är inte bara mina vovvar som har en! Hittade ett bra grytrecept hos dig- TACK för det!

 
Klockan 6:55 em , Blogger Pia-Pralin sa...

grytan låter ju super god, måste pröva nån gång, jag har liksom tappat stinget när det gäller matlagning den senaste tiden... eller var det åren..??? :-)

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida