tisdag, juni 12, 2007

Rådjursstek...

... blev jag väldigt sugen på igår. Den jäkeln har nämligen käkat upp mina malvor, som stod i begrepp att börja blomma. Varenda knopp har han knipsat av, kvar stod endast sorgliga stjälkar. Fasen fasen fasen, hela skogen är ju full med snask för en hungrig bock!

Katterna "tältar" nu varenda natt, det går icke att få in dom på kvällarna. Det är nu inte heller nödvändigt, men det känns alltid bättre om flocken är samlad inomhus när det är läggdags. Fånigt egentligen, katter är ju nattdjur och klarar sig alldeles utmärkt den här årstiden.

Det är svårt med arbetslusten sådana här vackra dagar ... den är i princip obefintlig. Och semestern är långt borta ännu, inte förrän i V29 är det dags för tre soliga (hoppas jag!) veckor. Det är bara att bita ihop.

2 kommentarer:

Klockan 1:22 em , Blogger Pia-Pralin sa...

haha.. ja dessa rådjur!!! Min pappa hade för några år sedan lyckats att odla en 3 meter hög solros, som hade en jätte blomma, när den väl hade slagit ut och blivit jätte fin skulle han ta kort på den, från övervåningen, när han väl hade hittat kameran och skulle fota, så stod en älg och tuggade i sig blomman, så vi har ett kort på älgen OCH blomman inuti älgen :-)

Älgstek är inte heller så dumt!

 
Klockan 3:35 em , Anonymous Anonym sa...

Älgstek är fett gott utan fett!

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida