måndag, september 22, 2008

Humörsänkningstips

Känner du dig glad och pigg? Nöjd med dig själv? Tillfreds med tillvaron? Hav tröst, jag vet ett botemedel som ALLTID funkar!

När du känner dig sådär odrägligt nöjd och glad, styr då stegen mot närmaste klädaffär. Leta reda på ett eller flera par byxor i din storlek och bege dig till provhytten. Redan nu tror jag ditt humör börjar sjunka så smått, för visst fanns det inte mycket att välja på i just din storlek? När du kommit in i provhytten, ta av dig jacka, skor och byxor. Ta en rejäl titt i spegeln. Ta en titt till. Nu borde ditt humör vara på väg nedåt i rasande fart! Börja sedan prova byxorna du valt ut. När du konstaterat att de var för små, krångla då av dig dessa, byt till dina gamla jeans och rusa ut i butiken för att hämta en storlek större. Upprepa detta till du är svettig, röd i ansiktet och riktigt jävla skitförbannad. Ge sedan upp försöket att hitta ett par nya byxor och gläds åt denna osvikliga metod att sänka humöret till absoluta nollpunkten!

4 kommentarer:

Klockan 3:40 em , Blogger Humlan sa...

Vad är det som händer? Har du varit med en väninna i provhytten eller är det du själv som haft denna hemska upplevelse? Låter som något mycket otrevligt i varje fall. Tacka vet jag att prova hemma i lugn och ro, då är det ingen som ser de röda kinderna och svettiga pannan när man inget hittar...

 
Klockan 8:49 fm , Blogger Frk Fleggman sa...

Det är en egen upplevelse jag beskrivit i detta inlägg!

 
Klockan 8:38 em , Blogger Humlan sa...

Stackars dig! Hoppas det var en engångsföreteelse!

 
Klockan 11:32 fm , Anonymous Anonym sa...

Haha, det är verkligen ett effektivt medel. Tack för tipset. ;D

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida